• Nederlands
    • Deutsch

Woningen/Prijzen

Appartementen 30m2

1 slaapkamer (max 3 personen)

 

Deze appartementen zijn compleet ingericht met woonkamer met 1 persoons slaapbank, LCD TV/DVD speler, wireless internet, keuken ( Senseo, magnetron, koelkast), tweepersoons slaapkamer, douche, toilet en wastafel

 

Prijzen vanaf 65,00 euro per nacht

Hond 5,00 Euro/per nacht

 

Appartementen 34m2

1 slaapkamer (max. 4 personen)

 

Deze appartementen zijn compleet ingericht met woonkamer met 2 persoons slaapbank. LCD TV/DVD speler, wireless internet, keuken (Senseo, magnetron, koelkast), tweepersoons slaapkamer, douche, toilet en wastafel

 

Prijzen vanaf 70,00 euro/per nacht

Hond 5,00 euro/per nacht

 

 

Comfort apartement

met 2 slaapkamers 42m2 (max 4 personen)

 

Dit appartement  is compleet ingericht voor 4 personen, woonkamer, keuken (magnetron, koelkast, koffiezetapparaat), slaapkamer 2-persoonsbed, slaapkamer 2 x eenperssonsbed

Eigen tuin en tuinmeubelen.

 

Prijzen vanaf 90,00 euro/per nacht

Hond 5,00 euro/per nacht 

Groepen

Groepen

Heidehof is een geschikte locatie voor het houden van middelgrote groepsactiviteiten. Onze ervaring opgedaan in het organiseren van diverse evenementen en bijeenkomsten, kunnen u van pas komen bij de organisatie van uw bijeenkomst/jubileum of feest. Workshops, teambuilding, shows, themafeesten de mogelijkheden zijn eindeloos. Graag bespreken wij met u, uw wensen om te komen tot een goede organisatie. Voor uw gasten/familie beschikken wij over 24 slaapplaatsen verdeeld over 4 appartementen een vakantiehuis en twee dagkamers.

 

Ook beschikt Heidehof over een multifunctionele ruimte die compleet is ingericht met: keuken, bar, dansvloer, biljart- mini tafeltennistafel, geluidsinstallatie, grootbeeld beamer met televisie functie, Internet verbinding en 24 zitplaatsen. In de circa 5.000 m2 grote theetuin kan men genieten van de, in Engelse stijl aangelegde borders en gebruik maken van het grillpaviljoen en tuinterras dit alles op basis van zelfverzorging of volledig verzorgd.

 

Groepsprijzen 2016:

Groepen van 12 - 16 personen -  vanaf € 325,00/per overnachting

Groepen van 16 - 26 Personen -  vanaf € 390,00/per overnachting

 

Borg: 150,00 Euro

 

Bedlinnen/Handdoeken   : €   5,00/per persoono Person

Endschoonmaak  : €  75,00

 

Voor een passende groepsaanbieding verzoeken wij u het contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Betalingsvoorwaarden/Annuleringen

Om uw reservering te bevestigen betaald u 50 % van het boekingsbedrag binnen 14 dagen na de boekingsdatum aan. Het restant bedrag verzoeken wij u 8 weken voor aankomstdatum aan ons over te maken.

Indien reserveringsdatum en aankomstdatum binnen 8 weken vallen voor aankomstdatum dient het totaalbedrag in een keer betaald te worden.

 

Annulering

 

Annulering binnen 6 uur na reservering is gratis

 

Bij annulering 60 dagen voor aankomstdatum berekenen wij 50 % van het totale boekingsbedrag

Bij annulering binnen 60 dagen voor aankomstdatum zullen wij het gehele reserveringsbedrag in rekening brengen

 

 

Graag maken wij u erop attent dat u via uw verzekeringsagent een annuleringsverzekering kunt afsluiten.

 

Reis-/Annuleringsverzekering afsluiten